Yenişehir Belediyesi Anaokulu
Limonluk Mahallesi 2474 Sokak no2 Yenişehir/ Mersin

VİZYON

Örnek alınan ve tercih edilen okul olarak; yenilikçi öğretim metotlarıyla donatılmış ‘mutlu’ bireyler yetiştirmek.Öğrencilerimizin:psikolojik, psikomotor, bilişsel, duygusal ,sosyal ve özbakım becerilerini geliştirmek ve ilgi alanlarına yönlendirmek;onları hayata, çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelerine uyum sağlayacak şekilde ,beden sağlığı yerinde,kendisine güvenen sosyal bireyler yetiştirmek. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda ,Türkçeyi doğru öğrenmiş , sosyal ilişkileri en üst düzeye çıkarılmış bireyler yetiştirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

MİSYON

Okul Öncesi Eğitim’in amaç ve ilkeleri doğrultusunda çocuklarımızı; Ülkesine-Milletine bağlı kendine güvenen, sorumluluk alabilen mutlu bireyler olarak yetiştirmek. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında eğitimin okul-aile işbirliği ile sevgi, saygı ve şefkat anlayışı içinde, çocukların beden, hareket,zihin, dil, duygu ve sosyal yönden yeteneklerine göre gelişmelerin sağlayacak planlı, programlı bir eğitim ortamı hazırlayarak, özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.

İkili

Sabah: 7.30-12.30 Öğle: 12.30-17.30